Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Odvar kůry z dubu
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
V receptech našich babiček si připomene některé jarní úkony a rituály a také významné svátky. To vše ovlivňovalo dění v kuchyni, kde se nejen vařilo, ale i léčilo. Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření přidají recept na odvar z kůry z dubu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččiny kynutá štrůdle s mákem na Družebnou neděli
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Cobain: 1. díl
Cobain
-
S banánem téměř všichni chybujeme. Oloupat a sníst ho ve společnosti je oříšek, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení
Buchty
-
Raymond Queneau: Zazi v metru
Četba s hvězdičkou
-
Velký Máj dostal jméno patrně od pastevců, kteří sem vyháněli svá stáda právě v květnu
Od Pradědu na Hanou
-
O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
Jezte, ať vám to sluší
-
Iva Hadj Moussa: Hlavou ve stínu
Četba na pokračování
-
Jasnovidná paní Emilie. Jaká byla záchrana trosečníků ze vzducholodi Italia?
Stopy, fakta, tajemství...
-
Před potopou
Podvečerní čtení