Blízká setkání
U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto od porotkyně Míši Landové
Blízká setkání
Dvojka
Je porotkyní v televizním pořadu o pečení a autorkou blogu a knih o sladkostech. Přesto ji, jak sama říká, pořád honí mlsná. „Mám ráda sladkou tečku po dobrém jídle.“ Proč se jí přezdívá Makronková královna? Považuje cukrářskou profesi za dřinu? Jaké trendy dnes panují v cukrařině a proč se na výsluní vrací zapomenuté dezerty jako indiánky nebo laskonky? Ovlivnil lidi televizní pořad o pečení? A může se na její kurzy přihlásit i naprostý laik?
Tereza Bebarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sražená, nebo nadýchaná bábovka? I na druhu kypřicího prášku záleží. Který vybrat, poradí dTest
Dva na Dvojce
-
Pekařka Veronika Vavrová: V kynutých koláčích jsme v Evropě naprostá špička
Blízká setkání
-
Host: Pavel Janoš, několikanásobný perníkář roku
Noční Mikrofórum
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Do 12 jsem chtěl být vojákem, pak ale zapracovaly geny, vzpomíná Kuchař roku Lukáš Čížek
Setkání u mikrofonu
-
Dýňová polévka: Jak na ni?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Tvarohová bábovka s rozinkami
Dobroty Dáši Kubíkové