Dobré dopoledne
Cukrařina je podceňovaný obor, i mezi cukrářkami jsou vysokoškolsky vzdělané ženy
Dobré dopoledne
Vysočina
Cukrařina je podceňovaný obor nejen jako pracovní, ale i jako studijní. „Chtělo by to nějakou osvětu v tom, jak náročné to povolání umí být. Není to jenom o tom dát něco do trouby,“ říká cukrářka Izabel Dearditio.
Hela Dvořáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Svačiny. Jsou nutné? Co je vhodné zabalit dětem nebo sportovcům?
Jezte, ať vám to sluší
-
Držitel ceny Zlatý Ámos: Děti jsou informacemi přehlcené, učitel by je měl vést. Klíčová je důvěra
Host Lucie Výborné
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Meteor o pálení kopřiv, římském betonu a životě na Venuši
Meteor
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Kdo jsou děti z babyboxu
Vinohradská 12
-
Host: Jana Prchal Křepelková, dentální hygienistka
Noční Mikrofórum
-
Tlustá tak akorát 1 + recept na Masarykovo cukroví
Na nedělní vlně Hradce Králové
-
Nejsou zelené potraviny jen předraženou trávou, která má dobrý marketing? Zeptali jsme se fyziologa
Radioporadna
-
Nekácejte staré stromy. Můžou nám pomáhat v boji proti následkům změny klimatu
Natura