Dopolední host
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová, jejímž receptem na krásu je zejména životní optimismus
Dopolední host
České Budějovice
Na máslo dáte podzimní celer, posolíte, zalijete citronovou šťávou s tmavým cukrem a necháte vše zkaramelizovat. To je recept na celerový salát podle herečky Ilony Svobodové – milovnice francouzské kuchyně, zapálené kuchařky, ženy, která to umí s dílenským ponkem, ale ovládá také několik jazyků, vede hudebně dramatický obor na pražské konzervatoři, hraje a dabuje.
Eva Kadlčáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kynutý česnekový koláč od Jany Jankůjové
Pochoutkový rok
-
Neprovdané ženy musely strpět kruté naschvály, chlapi si dali po tlamě. I takový byl masopust
Dopolední host
-
Kuřecí stehýnka s citronem a česnekem. Nebojte se zajímavé kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
-
Herečka Simona Lewandowska: S Markem Zelinkou jsme se opili a byl to můj nejtěžší den natáčení
Blízká setkání
-
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
-
Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková
Host Lucie Výborné
-
„Je vždycky možné odpustit?“ Příběhy o křivdách a smiřování vypráví podcast Ridiny Ahmedové.
Odpustit?
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování