Host Dopoledne pod Ještědem
Patrik Bečvář - šéfkuchař, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánočně prostřené stoly našich předků a sváteční hostiny ze světa
Kuchařské čarování
-
Vysíláme živě z Koláčkovy řemeslné pekárny v Janově nad Nisou
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
1933 – Kapr stojí v popředí naší rybničné produkce
Auditorium
-
U Jesenice si můžete chytit kapra na štědrovečerní stůl
Česko – země neznámá
-
Treska v těstíčku na štědrovečerní stůl
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dan Bárta: Jižní Indie
Dan Bárta: Nevinnosti světa
-
Jednoduché kapří výpečky plné chuti od Marcela Popoviče z Plzně chutnají za tepla i za studena
Pochoutkový rok
-
Mezi odvětvími, která budou muset v letošním roce nejspíš zdražit své služby, je také chov ryb
Zprávy pro Královéhradecký kraj