Náš host

Veterinární poradna

Náš host

Veterinární poradna
Pes, buldoček

Plzeň

Na dotazy odpovídá plzeňský veterinář MVDr. Oto Huml.
Michaela Vondráčková

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Tak to byla skupina ABA, která přispěla do našeho dopoledního vysílání. A jak už jsme slíbili, v tuto chvíli otevíráme veterinární poradnu. Naším dnešním hostem je veterinář Oto Huml. Dobrý den.

  • Dobré dopoledne vám i posluchačům.

  • A poradna je pochopitelně otevřena pro vás, čili nám můžete i zavolat svůj dotaz, a to na číslo 221, 554 222 anebo také můžete svůj dotaz a zformulovat do SMS a SMS zprávu nám poslat na číslo 605 55 a čtyři osmičky. No my už tady nějaké zprávy pro vás máme připravené nějaké dotazy. Tak začneme hned tím prvním. Dobrý den. Všiml jsem si, že se moje kočička velmi drbe. Při bližším prozkoumání jsem zjistil, že má na hlavě kousek od ouška strup se zaschlou krví. Píše se tady ještě, že kočička je velmi srstnatá, ale lysinku nikde jinde nemá. Oči má prý v pořádku. Nos také kočička a žije pouze v domácnosti a ven prý nechodí. Děkuji.

Více z pořadu