Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Demokracie v pasti? Ministr Blažek chystá novelu, jež uleví věznicím, ale pomůže i bohatým, aby kriminálu unikli. Lež, velká lež, státní politika. Jako za SSSR. Trans* lidem pomohl k důstojnosti až Ústavní soud. Vlády, minulé ani ta současná toho schopny nebyly. Dobudovat Evropskou unii.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Chemie Fiala se sešel s kandidátem na ministra Ženíškem. Demokracie v pasti. Ministr Blažek chystá novelu, jež uleví věznicím, ale může pomoci i bohatým, aby kriminálu unikly. Lež, velká lež, státní politika jako za SSSR. Trans lidem pomohl k důstojnosti až Ústavní soud. Vlády minulé ani ta současná toho schopny nebyly. A můj bunkr, můj hrad. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Premiér Petr Fiala dnes odešle návrh na jmenování Marka Ženíška ministrem pro vědu, výzkum a inovace prezidentovi Petru Pavlovi. Ženíšek s premiérem dnes probral, co chce ve funkci stihnout do voleb. No a ve studiu vítám kolegu komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Takže co chce nový ministr stihnout a co vůbec stihnout může?

Více z pořadu