Pochoutkový rok
Slané makové čtverečky Jany Prudičové zabodují na každé party. Už nebudete chtít kupované krekry
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Křupavé čtverečky, které si můžete udělat také v bezlepkové variantě, se hodí k vínu i pivu. Na neskutečně jednoduchý a chutný recept vám stačí jen pár surovin. Prozradila nám je Jana Prudičová z Raspenavy. V ústech se vám rozstřelí intenzivní české chutě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Uzené s povidlovou omáčkou uvařil Rudolf Cibulka
Pochoutkový rok
-
Sluka s červeným vínem podle Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Tatínek razil teorii, že host musí pít tak dlouho, dokud všechno nevypije. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér
Hovory
-
Jak poznat kvalitní víno od špatného? Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz
-
Proč v Champagne nepijí šampaňské?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ondřej Procházka, obchodník s vínem
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Pavel Maurer radí, jak si co nejvíce vychutnat sváteční...
Glosa Pavla Maurera