Pochoutkový rok
U přípravy skopového a jehněčího platí tři pravidla: Nechvátat, nechvátat a nechvátat
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Důležitou roli mezi velikonočními pokrmy hraje maso mladých kusů zvířat. Příkladem je jehněčí. To se vždy připravovalo v neděli, na Boží hod velikonoční, kdy se slavnostně prostřel stůl a servírovala se jehněčí či kůzlečí pečínka. Jehněčí maso je přitom velmi delikátní, a pokud se ho naučíte připravovat, pak se s ním nespokojíte jen na Velikonoce.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak porcovat a servírovat mazanec podle etikety? Rada Ladislava Špačka vás překvapí
Pochoutkový rok
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Pomlázka, šmerkust, mrskut
Okolo češtiny
-
Glosa dne aneb Co týden dal
-
V dobách hladomoru pekli lidé chléb ze žaludů, nouze je donutila vzít na milost brambory z Ameriky
Dopolední host
-
Z čeho vyrobit pomlázku na poslední chvíli a jak obarvit vajíčka přírodní cestou
Zahrádkářské tipy
-
Velikonoční rituály
Seriál týdne pod Ještědem
-
Špenátová polévka a Velikonoční nádivkové muffiny. Svátky jara na svátečně prostřeném stole
Vaříme s Habadějem