Pochoutky na talíři
Radek Příhonský uvařil liškového kubu s parmezánem, ochutnával Jakub Smolík
Pochoutky na talíři
Region
Šéfkuchař Radek Příhonský naučil Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala připravovat liškového kubu v moderní úpravě. Do restauracei Amade na Praze 1 dorazil i zpěvák a muzikant Jakub Smolík, který přijal roli vrchního degustátora.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečenou polévku z kohoutka od Jana Zmeškala vyzkoušel zpěvák Marián Vojtko
Pochoutky na talíři
-
Jakou roli hraje v jejím životě hudba, prozradí rektorka AMU Ingeborg Radok Žádná
Stříbrný vítr
-
Jindřichohradecký rodák Jiří Hromádka zpíval v Rokoku, pak ve Švýcarsku a na zaoceánských lodích
Jihočeši
-
Johann Nepomuk Hummel, klasik z Prešpurku
Taktovka
-
Vzal jsem si Kubánku, tanečnici. Práci se snažím oddělovat, říká Ondřej Ruml
Tandem
-
Mr. MOSS aneb Mechováci sobě. Tahle kapela rozhýbe děti, babičky i puberťáky. Prostě všechny
Host ve studiu
-
Mladý a talentovaný hudebník Jakub Škarda natáčel v Českém rozhlasu Plzeň
Špalíček