Pochoutkový rok. Kulinární magazín pro všechny milovníky dobrého jídla
Doporučujeme
-
6 signálů, kdy je čas ukončit návštěvu. Sledujete je také?
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 4. 2024
-
O radosti z jídla i ze života: Diabetes 2. typu. Co je dobré změnit kromě omezení sacharidů?
-
Kynutý česnekový koláč od Jany Jankůjové
-
Litinový pekáč se smaltem je český vynález, který si chválily už naše praprababičky
-
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
-
S banánem téměř všichni chybujeme. Oloupat a sníst ho ve společnosti je oříšek, říká Ladislav Špaček
-
Černý čaj se pije už 2700 let, českou specialitou je pití čaje s rumem
-
Uzené s povidlovou omáčkou uvařil Rudolf Cibulka
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 5. 2024
-
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční…
Vaříme s Habadějem
Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme…
-
Dobroty Dáši Kubíkové
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé…
Pochoutky na talíři
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a…
-
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy…
Vaříme se Slávkou
Svíčková vaší maminky je nejlepší na světě, meruňkové řezy tety…
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Poslouchat
Mohlo by vás zajímat
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
-
Plýtvání. Co všechno po nás zbývá, když se oblékneme, najíme a pobavíme?
-
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
-
Má rád humor i humra: Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Bučkem
-
Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chválí si
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
-
Vajíčka jsou vajíčka. Jsou těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
-
Jaké je Rusko pohledem z kuchyně? To prozradí kuchaři, nad jejichž pokrmy se tvořily jeho dějiny
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
Každý rok se v České republice vyhodí milion tun potravin. Při…
Plýtvání. Co všechno po nás zbývá, když se oblékneme, najíme a pobavíme?
Dnešní styl života produkuje nadměrné množství odpadu a většině…
-
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
Rozhlasová kavárna se na chvíli proměnila v krásný zelený bar…
Má rád humor i humra: Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Bučkem
Český šéfkuchař Michal Buček má za sebou pracovní zkušenost z…
-
Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chci se učit od nejlepších, chválí si
V sedmnácti vyhrála soutěž MasterChef Česko a vydala knihu…
Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila,“ vysvětluje italský šéfkuchař Emanuele Ridi
Italská kuchyně používá při vaření víno. „Bílé i červené…
-
Vajíčka jsou vajíčka. Existují těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka Jitka Rákosníková
Gastronomická novinářka Jitka Rákosníková stála u zrodu…
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Lukáš Hejlík je herec a propagátor gastronomie. Během svých…
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
Těhotnej kuchař sytí poptávku po tipech na vaření krátkými…
Jaké je Rusko pohledem z kuchyně? To prozradí kuchaři, nad jejichž pokrmy se tvořily dějiny největší země světa
Nová kniha Witolda Szabłowského tematicky navazuje na jeho…
Audio na téma: