Zprávy pro Královéhradecký kraj
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
Hradec Králové
Zavítali jste teď někdy na jídlo do restaurace? Snad všude najdete volné místo v jakoukoli denní dobu. Za oběd nebo večeři si ale připlatíte. Strávníci a turisté chybí. Ceny surovin se šplhají nahoru. Jaké má současná situace dopad na majitele a provozovatele restaurací? Někteří podnikatelé své provozovny už dokonce uzavřeli.
Kateřina Kohoutová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Izraelské restaurace
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Dovolená. Otevřeno pouze o víkendech. Takové cedule najdete na dveřích některých hotelů v Krkonoších
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
V Česku je příliš mnoho restaurací, nadějí je profesionalita a inovace, tvrdí gastronom Kastner
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
Opačný pohled na pohostinství: Co všechno si myslí číšníci a...
Glosa Pavla Maurera
-
Ředkev a ředkvička: Obsahují vitamín C?
Abeceda potravin
-
U večeře se správnou výslovností
Čeština na vlnách
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce